Eilen ja tänään pääsin sitten viimeinkin käsiksi noihin niin ikäviin asioihin eli makuuhuoneen vaatekaappien siivoukseen. Olin nukkunut erittäin hyvin edellisen yön, mikä tietenkin siivitti työtäni. Tyhjensin kaikki kaapit ja aluksi raskaalla kädellä siirsin vaatteita hyllyiltä muovipussiin odottamaan joko uutta paikkaa tai suoraan roskikseen. Kaapissa oli ainakin kymmenen vuotta vanhoja vaatteita, joita ei oltu käytetty pitkään aikaan. Toivoin kovasti,että Rainer olisi ollut katsomassa, mitä hän todella tarvitsee, mutta hän on Sotkamossa, kuten muutkin tämän kevään viikot on ollut.

Iltapapäivää kohti huomasin, että kaappiin jää aina vaan vanhempia vaatteita odottamaan mahdollista käyttöä. Kun työ viimein on tehty, tyytyväisyys täyttää taas mielen. Toki muistan, että on vielä monta paikkaa siivottavana, mutta jo yhden loppuun saatto saa mielen hyväksi. 

Keskipäivän aikaan haen postin ja kaikessa rauhassa luen sen. Ruokailun jälkeen lähden tekemään taas talonmiehen töitä. Lumi on todella raskasta. Huomaanpa ettei tänään tarvitse kuntoilemaan lähteäkään. Kun sitten vielä käyn suihkussa ja pesen hiukseni, olen valmis odottelemaan illan Kokoomuksen naistenpiirin kevätkokousta. Haen muita osallistujia kaupungista, kun kokous on Vihiluodossa.

Lähettelen vielä sähköpostia eduskuntaan ja niin voin kaikessa rauhassa syventyä kirjoittamaan ja hoitamaan netin kautta raha-asioita.

Mietiskelen, onkohan kaikki matkaa varten kunnossa... Huomenna on vielä kunnallisjärjestön hallituksen kokous...Pitäisi käydä maataloussihteerin luonakin...Jatänköhän ensi viikkoon?