Viime viikko oli hiukan raskas. Jostakin syystä en saanut itsestäni irti sitä, mitä olisin halunut töissä ja tämä vaikutti mielialaani. Toki jokainen ilta oli työntäyteinen monien harrastusteni johdosta, mutta se ei ollut syy saamattomuuteeni päin vastoin sain sieltä ammennettua enrgiaa myös varsinaisiin töihin.

Viikonloppu oli sitten käännöskohta kaikessa mielessä. Rainerilla oli 60-vuotiaiden liigapelit Oulussa Seinäjokea vastaan ja hän voitti sekä kaksinpelinsä että nelinplinsä ja näin OVS voitti ottelun 2-1.

Henri jatkaa asumistaan kotona. Piristystä toi hänen tyttöystävänsä vierailu karvapörriäisten kanssa meillä.Taisipa olla viime viikolla ikävä noita pörriäisiä. Hain myös Harrin tyttöystävän koneelta Oulunalosta meille syömään ja niinpä meitä oli taas mukava joukko hirvipadan ääressä.

Sunnuntaina kävimme mökillä lämmittämässä paikkoja, jotta tarkenisimme siellä pääsiäistä viettää. Joen jäätä mökillä ei ollut, joten taitaa jäädä pääsiäiskalat saamatta. Odottelemme kuitenkin vieraita Helsingistä pitkäperjantaiksi. Lämmitimme kaikkia huoneita vähäsen, mutta pirtin lämpötila oli vain 10 astetta,kun lähdimme kotiin.Sähköpatterit pitävät varmaan peruslämmön nyt saavutetulla tasolla. Voi kuinka ihanan rauhallista oli siellä lumen ja jään keskellä vallitsevassa täydessä hiljaisuudessa. Olin jo ehtinyt unohtaa tuon joka keväisen ihanan tunteen, joka täyttää mielen ensimmäisellä mökkireissulla. Maltan tuskin odottaa pääsiäisen saapumista. 

Tänään sitten olinkin töissä ylienerginen ja kaikki, mitä tein tuntui menevän kuten pitikin. Huomasin taas, miten asiat koostuvat monista pienistä asioista.

Huomaan, että olen mökki-ihminen, joka nautin luonnosta ja sen rauhasta. Odottelen pitkäperjantain savusaunaa ja sieltä jäiden sekaan pulahtamista.